تا همین اواخر، سرطان آلت تناسلی را فکر می کردند که به خاطر تحریک شیمیایی به وجود می آید. به همین دلیل هیچ نگرانی در رابطه با انتقال یا واگیردار بودن این بیماری نداشتند. اما اطلاعات اخیر خبر از چیز دیگری می دهند. اینکه HPV یا بیماری های منتقله جنسی نیز مرتبط با سرطان های آلت تناسلی و گردن رحم می باشند. به نظر می رسد که موارد بیشتری از این سرطان ها در زوج هایی دیده می شود که بیماری منتقله جنسی داشته اند. بنابراین، سرطان آلت تناسلی منتقل نمی شود، مگر اینکه خود فرد یا همسرش دچار HPV باشند، به همین دلیل در هنگام رابطه جنسی باید حتما از کاندوم استفاده شود. از هرگونه زائده ای هم باید آگاه بود. زنان باید معاینات رحمی را هر چند وقت یکبار داشته باشند. مهم از بین بردن عفونت یا به حداقل رساندن آن می باشد. همچنین مهم است که با اورولوژیست درباره ارتباط HPV با سرطان آلت تناسلی صحبت کرده و مشورت کند.
اگر سرطان سریعا تشخیص داده شود، جراحی روی توانایی ادرار کردن تاثیری ندارد. جراحی هایی که نیاز می باشد، بیشتر برای سرطان های پیشرفته است. که ممکن است فرد را مجبور به نشستن در هنگام ادرار کردن کند.
تشخیص زودهنگام و جراحی های کوچک نباید تاثیری روی رابطه جنسی معمولی تان داشته باشد. هرچند رویه های گسترده تری در این باره ممکن است انجام شود.
این سوال بسیار بحث برانگیز می باشد. مطالعات نشان می دهد که میزان بروز عفونت های دستگاه ادراری و سرطان آلت تناسلی در مردان ختنه شده کمتر می باشد. والدین با اطلاع از مزایای ختنه نزد پزشک می توانند کودک خود را از این بیماری های احتمالی در آینده حفظ کنند.
ختنه ای که بلافاصله بعد از تولد صورت می گیرد، بهترین راه محافظت در برابر سرطان آلت تناسلی در آینده می باشد. به همین دلیل چنین تاثیری در بزرگسالی که ختنه نشده نیز دیده نمی شود.
مثلا در مسلمانان که کودکان ختنه شده اند، سرطان آلت تناسلی بسیار نادر می باشد. البته در آن هایی که در نوزادی ختنه شده اند بسیار کمتر دیده می شود.
منبع : http://www.urologyhealth.org
مطالب مرتبط :
چه عواملی باعث سرطان آلت تناسلی می شود؟
ختنه کردن نوزاد از عفونت ها جلوگیری می کند!
ارتباط بین ختنه و بیماری ایدز در مردان