عوارض ختنه نکردن به روش حلقه
آنچه در این مطلب می‌خوانید

کسانی که کودک خود را به روش رینگ ختنه نکرده اند ممکن است با عوارض گفته شده در ادامه روبرو شوند.

عوارض بعد از ختنه نکردن به روش رینگ چه می باشد؟

خونریزی :

خونریزی شایع ترین عارضه بعد از ختنه می باشد. میزان خونریزی در طی ختنه کردن تنها به اندازه چند قطره می باشد، طوری که با یک گاز پاک شده و تمام می شود. اما خونریزی که زیاد از حد معمول باشد، طبیعی نیست.

خوشبختانه تقریبا تمام موارد خونریزی در انجام ختنه بسیار کم می باشد، خصوصا در روش رینگ. در بسیاری از موارد خونریزی با فشار مستقیم به مدت یکی دو دقیقه هم می تواند کنترل شود. حتی استفاده از ژل های مخصوص زخم می توان سرعت لخته شدن خون را بالاتر برد و حتی از لکه بینی جای زخم هم پیشگیری کرد.

در موارد نادری پیش می آید که شریان فرنولار خونریزی کند، ممکن است فشار دادن و استفاده از ژل کارساز نباشد و مکن است بخیه نیاز باشد. با توجه به نزدیکی مجاری ادراری به سطح جلویی آلت تناسلی کودک، باید بهترین مراقبت از جای بخیه صورت گیرد. اقدامات تهاجمی منجر به نکروز بافت می شود و باعث ایجاد فیستول مثانه می شود.

از سه تا تکنیک معمولی که استفاده می شود ( گومکو، موگن و روش رینگ )، روش رینگ یا حلقه کمترین میزان خونریزی را در پی دارد. در روش های گومکو و موگن، هموستاز بستگی به میزان آسیب وارده دارد.

عفونت :

عفونت از جمله عارضه های نادر است، چون تحت شرایط استریل شده صورت می گیرد. معمولا شایع ترین علائمی که می گویند، تکه های چسبنده زردرنگ می باشد که بروی گلنس شکل می گیرند. یا اینکه در اطراف جای بریدگی این علائم دیده می شود و والدین فکر می کنند که عفونت ممکن است باشد، اما در واقع این نشان دهنده پروسه بهبودیست.

عوارض ختنه نکردن به روش رینگ

خیلی ها فکر می کنند در روش رینگ میزان عفونت بیشتر می شود، شاید به خاطر اینکه یک جسم خارجی به آلت کودک وصل است. باید به این موضوع توجه داشت که زمانی که عفونت رخ می دهد، باید آن را به سرعت شناسایی کرد و درمان کرد. به همین دلیل نوزادان در این رابطه مشکلاتشان جدی تر می شود. گرچه این موارد نادر هستند، اما خیلی باید مراقب بود؛ مثل مننژیت، نکروز فکسیتیک، قانقاریا، و سپسیس همگی به عنوان عوارض ناحیه ختنه دیده شوند.

کیست های داخلی :

زمانی که جای ختنه درمان شد، کیست های داخلی ممکن است در لبه جای بریده شده دیده شوند. این کیست ها ابتدا به نظر اسمگما می رسند. این کیست ها امکان عفونی شدن دارند. اگر اندازه عفوت مشکل ساز شود، جراحی برای برداشتن آن ها لازم می شود.

احتباس ادرار :

در چنین عارضه ای به دلیل اینکه با بانداژ فضایی تنگ برای آلت ایجاد می شود، مانع جریان ادرار می شود. راه حل هم برداشتن بانداژ می باشد . در اکثر موارد، جای ختنه با ژل پترولیوم پوشش داده شده و بانداز بدون هیچ فشاری انجام شده است.

لطفا به این مطلب امتیاز دهید

قابل توجه مراجعین محترم

در صورت بروز هرگونه مشکل در ارتباط با تلفن‌های کلینیک ختنه نوزادان تهران می‌توانید در تلگرام و یا دایرکت اینستاگرام پیام خود را ارسال نمایید. برای ارسال پیام روی پیام رسان مورد نظر کلیک نمایید.

advanced divider

پربازدیدترین نوشته‌ها

advanced divider
advanced divider

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید

اشتراک اين مطلب در شبكه های اجتماعی