از این اشتباهاتی که در ختنه نوزاد رخ می دهد، پرهیز کنید!
شاید بارها شده که داستان هایی درباره عوارض ختنه یا نیاز دوباره به انجام ختنه شنیده باشید. دومین جراحی معمولا زمانی انجام می شود که در سنین بالاتر می باشند و بخاطر مشکلاتی می باشد که برایشان پیش می آید.
بعد از اینکه از مطب خارج می شوید، دیگر پزشک قادر به دیدن وضعیت کودک نیست، پس باید خودتان حواستان باشد که در صورت مشکلی برای کودک، به پزشک اطلاع دهید. پس زمانی که دیدید آلت تناسلی کودک دچار حالاتی غیر متعادل شده است، حتما نزد پزشک مراجعه کنید، و هرچه سریعتر اقدام کنید. مثلا برای برخی پیش آمده که بعد از تولد نوزاد ختنه انجام شده، اما پوست زیادی مانده و به نوک آلت تناسلی هم رسیده است. از این رو یک داروی موضعی تجویز می شود و باید دوباره جراحی انجام شود. چون در صورت عدم برداشتن پوست ختنه گاه مشکلات و عوارض زیادی گریبانگیر کودک خواهد شد.
برخی هم نگران درد نوزاد می باشند. زیرا در برخی جاها از داروهای مسکن استفاده نمی شود. به یاد باید داشت که این یک جراحیست و به هر حال مقداری درد هم شامل آن می شود. استفاده از داروهای مسکن توسط انجمن پزشکی کودکان و مامایی توصیه می شود. در بسیاری از موارد دیده شده که نوزاد خیلی بی قراری می کند و مضطرب است و گریه زاری زیاد دارد. به همین دلیل برخی از داروی مسکن استفاده می کنند. برخی نوزادان هم در طی انجام پروسه جراحی می خوابند. پس باید درباره داروی مسکنی که استفاده می شود، با پزشک صحبت شود. دارویی که تزریق می شود می تواند از طریق سرنگ باشد. هیچ تیلنولی هم ندارد.
در ضمن تکنیک های مختلفی برای ختنه می باشد که پزشک برای انجام جراحی استفاده می کند. حتی بخواهید که به شما نشان دهند چه دستگاهی می خواهند استفاده کنند.
معمولا روش ختنه با حلقه توصیه می شود. اما با این حال باید در صورت مشاهده علائم غیر عادی نزد پزشک مراجعه کرد.
با همه این ها در صورت عدم ختنه، فقط خطر عفونت ادراری، بیماری های منتقله جنسی، یا حتی ایدز در آینده گریبانگیر نوزاد خواهد شد. عفونت ادراری با آنتی بیوتیک درمان می شود، اما ابتدا باید اصل مسئله یعنی برداشتن پوست ختنه گاه، محل تجمع عفونت، انجام شود.