ختنه در بیمارستان-کلینیک ختنه نوزادان تهران
آنچه در این مطلب می‌خوانید

ختنه در بیمارستان، مطب، و کلینیک قابل انجام است. پزشکان مختلفی می توانند عمل ختنه کردن را انجام دهند، از پزشک متخصص کودکان و نوزادان گرفته تا متخصص کلیه و مجاری ادراری (اورولوژی)، متخصص جراحی عمومی، پزشک خانواده، متخصص زنان و زایمان و یا پزشک عمومی. صلاحیت، مهارت، تجربه، صبر و حوصله در این کار حرف اول را می زند.

آنچه باید از ختنه در بیمارستان بدانید.

باید گفت که ختنه در هر سنی برای پسران و مردان قابل انجام است، از یکی دو روز بعد از به دنیا آمدن نوزاد تا حتی سن بزرگسالی. اما همانطور که در مطالب قبلی نیز اشاره شد، ختنه در سن نوزادی به مراتب راحت تر انجام می شود، عوارض کمتری دارد، بهبودی هم زودتر حاصل می شود. برخی از والدین که به تازگی صاحب فرزند پسر شده اند، ترجیح می دهند که عمل ختنه کردن نوزادشان در همان روز های ابتدایی و زمانی که نوزاد هنوز در بیمارستان است انجام شود که کمی عجولانه هست و بهتر هست حداقل تا یک ماهگی صبر کنند. علاوه بر مطب ها و کلینیک ها، بیمارستان های زیادی در کشور وجود دارند که عمل ختنه کردن را برای نوزادان انجام می دهند.

همچنین در صورتی که نوزاد یا شیرخوار از نظر پزشک ختنه پرخطر (High Risk) ارزیابی شود بهتر هست ختنه در بیمارستان انجام شود. بعضی از مواردی که بهتر هست ختنه در بیمارستان انجام شود شامل موارد زیر است:

  • وجود بیماری هموفیلی یا هر نوع از انواع اختلالات خونریزی دهنده در شیرخوار یا بستگان درجه اول
  • بیماری قلبی یا ریوی در شیرخوار
  • مصرف کورتون به وسیله نوزاد به هر علتی
  • وجود بیماری فاویسم یا حساسیت به باقلا (کمبود آنزیم G6PD)
بهتر است بلافاصله پس از تولد نوزاد را ختنه نکنید و تا حداقل یک ماهگی این جراحی را به تاخی بیاندازید
بهتر است بلافاصله پس از تولد نوزاد را ختنه نکنید و تا حداقل یک ماهگی این جراحی را به تاخی بیاندازید

بهترین محل و بهترین دکتر ختنه

ختنه در بیمارستان انجام شود و یا کلینیک پزشکان باید به یک نکته توجه بفرمایید. محلی که قرار است ختنه کردن نوزاد در آنجا انجام شود باید امکانات لازم را داشته باشد. منظور از امکانات لازم، تجهیزات و ابزار و وسایل مورد نیاز برای ختنه کردن است. ابزار و وسایل که برای این کار استفاده می شوند یا باید بصورت یکبار مصرف باشند و یا در غیر اینصورت به طور کاملا بهداشتی استریل گردند (مثلا استریلیزاسیون با استفاده از حرارت و فشار یا همان دستگاه اتوکلاو که باعث می شود میکروب ها از بین بروند).
شاید در نگاه اول این طور به نظر برسد که ختنه یک عمل جراحی بسیار ساده است و اهمیت چندانی ندارد. اما باید گفت که در حقیقت اینطور نیست، عمل ختنه کردن در عین سادگی بسیار با اهمیت است چرا که اگر به درستی انجام نشود مشکلات عدیده ای در آینده ایجاد خواهد کرد که ممکن است جبران پذیر نباشند. مراقب باشید که ختنه کردن نوزاد خود را به هر فردی نسپارید یا در هر محلی انجام ندهید. بلکه ختنه باید توسط پزشک دارای صلاحیت، حاذق و با تجربه در محلی کاملا بهداشتی و مجهز به ابزار و وسایل لازم انجام گردد.

برای ختنه در بیمارستان از چه روش‌هایی استفاده می‌شود؟

روش های مختلفی در بیمارستان ها برای انجام ختنه به کار گرفته می شود. نوع روش مورد استفاده به فاکتور های مختلفی از جمله سن نوزاد، نظر پزشک، ترجیح والدین و غیره بستگی دارد. معمولا ختنه در بیمارستان به روش های سنتی (جراحی) و حلقه (پلاستیبل) انجام می شود.

در روش جراحی، پزشک با استفاده از چاقوی جراحی مقداری از پوست ختنه گاه آلت تناسلی را برش داده و حذف می کند سپس موضع را بخیه می زند. اما در روش حلقه پلاستیبل، پزشک یک ابزار پزشکی به نام پلاستیبل را بر روی آلت تناسلی نوزاد پسر قرار داده که این حلقه بعد از چند روز می افتد و به این ترتیب نوزاد ختنه می شود.

سخن آخر

در پایان و به عنوان جمع بندی باید گفت که ختنه کردن نوزاد چه در بیمارستان انجام شود چه در مطب و کلینیک، باید توسط پزشک با تجربه و در فضایی تمیز و استریل انجام شود تا موضع ختنه دچار آسیب و عفونت نشود.

4.6/5 - (20 امتیاز)

قابل توجه مراجعین محترم

در صورت بروز هرگونه مشکل در ارتباط با تلفن‌های کلینیک ختنه نوزادان تهران می‌توانید در تلگرام و یا دایرکت اینستاگرام پیام خود را ارسال نمایید. برای ارسال پیام روی پیام رسان مورد نظر کلیک نمایید.

advanced divider

پربازدیدترین نوشته‌ها

advanced divider
advanced divider

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید

اشتراک اين مطلب در شبكه های اجتماعی