چه کشورهایی ختنه نمی‌کنند؟
آنچه در این مطلب می‌خوانید

چه کشورهایی ختنه نمی کنند؟ این سوالی است که گاهی در ذهن والدین نقش می‌بندد و آنان را در مورد انجام این جراحی ارزشمند دچار تردید می‌کند. در مطالب زیادی به اهمیت این جراحی، نحوه انجام ختنه با حلقه و فواید ختنه پرداختیم. در این مطلب سعی نمودیم به اختصار در مورد این موضوع توضیح دهیم.

ختنه در فرهنگ مسلمانان چه جایگاهی دارد؟

برای پاسخ به این سوال که چه کشورهایی ختنه نمی‌کنند؟ ابتدا باید در مورد تاریخچه این عمل بخصوص در کشورهای مسلمان بدانید. ختنه به طور کلی یک کلمه عبری می باشد که یعنی بریدن. ختنه کردن عملیست که در برخی کشورهای دنیا رایج می باشد. برخی معتقدند که این عمل برای نوازادان تازه متولد شده شاید دردناک باشد، پس ضرورت به انجام آن نیست.
ختنه کردن سنتی است که در دین مبین اسلام به آن تاکید بسیاری شده است. آمار ختنه پسران در کشورهای مسلمان بالا و در کشورهای اروپایی پایین می باشد.

چه کشورهایی ختنه نمی‌کنند؟

در اروپا ختنه محدود به اقلیت های یهودی و مسلمان و غیره می باشد. حتی در ایالات متحده آمریکا و کانادا برخلاف اروپا تا حدودی مرسوم است. اما مردم این کشور ها به اندازه مردم مسلمان، مقید به انجام ختنه فرزندان پسر خود نیستند. مثلا برخی در دوران نوزادی فرزندشان، او را ختنه می کنند و برخی دیگر این کار را نمی کنند بلکه معتقدند فرزند پسرشان وقتی بزرگ شد خودش می تواند تصمیم بگیرد که ختنه بشود یا نه.
این که بخواهیم تعریف دقیقی از میزان شیوع ختنه داشته باشیم باید گفت به درصدی از مردان در یک جمعیت معین که نسبت به کل مردان آن جمعیت ختنه شده اند، شیوع ختنه می گویند. دلایلی که در سال های اخیر موجب ختنه کردن شده عبارت اند از: دلایل بهداشتی – پزشکی، دلایل مذهبی یا دلایل فرهنگی و قومی.

نتیجه آمارها: چه کشورهایی ختنه نمی‌کنند؟

در مورد اینکه چه کشورهایی ختنه نمی‌کنند؟ آمارگیری خاصی انجام نشده است اما گفته می شد که تا سال 2016، شیوع ختنه در کل جهان به طور تخمینی تقریبا 38 درصد در نظر گرفته می شده است. سازمان های بزرگ مانند (WHO) سازمان جهانی بهداشت و UNAIDS (برنامه مشترک ملل متحد در زمینه ایدز) تلاش می کنند میزان شیوع ختنه را در کشورهای مختلف به عنوان ابزاری جهت پیشگیری از اچ آی وی ایدز و همچنین انتقال STD (عفونت های منتقله از راه تماس جنسی) گسترش دهند.
در واقع نرخ ختنه به طور گسترده ای در بین کشور های مختلف متفاوت است، مثلا در کشور اسرائیل و در بیشتر کشورهایی که اکثریت مردم آنها مسلمان اند بیش از 90٪ مردان ختنه شده اند، و این میزان در کره جنوبی 86.3٪ ، در آمریکا 80٪ ، در استرالیا 58٪ ، در آفریقای جنوبی 45٪ ، و در انگلیس 20.7٪ است. در سال 2020، سازمان جهانی بهداشت باز هم اعلام کرد که ختنه کردن یک مداخله پیشگیرانه مفید و کارآمد است که اگر توسط پزشک با تجربه و کارآزموده و در شرایط بهداشتی انجام شود می تواند تا حد زیادی جلوی ایدز را بگیرد.

ختنه در ایران چگونه است؟

ختنه در ادیان یهودیت و اسلام واجب و جزو اصول تعیین کننده در اهل دین می باشد. این جراحی در ایران به روش ختنه با حلقه یا سنتی انجام می‌شود. ختنه در واقع همان جراحی ساده ایست که اشاره کردیم و معمولا توسط پزشک متخصص اطفال انجام می شود.
وجود ضعف تکنیکی که توسط افراد ناشی صورت می گیرد، عوارض خطرناک زودرس و دیررس به دنبال دارد. اما با مراجعه به یک فرد مطمئن، می توانید ختنه را به درستی و بدون هیچ مشکلی انجام دهید.
و اینکه توصیه به انجام آن در نوزادی می باشد. از فواید بسیار ختنه گفته ایم، یکی از آن ها پیشگیری از سرطان می باشد.حتی در کشوری مثل هند، که ختنه کردن نوزادان پسر در آن رواجی ندارد، میزان سرطان آلت تناسلی مذکر ۱۰ برابر کشورهایی است که در آن رواج دارد.

سخن آخر: چه کشورهایی ختنه نمی کنند؟

علت آفرینش این قسمت یا پوست ختنه گاه پسران در این است که خداوند مطمئنا فوایدی برای آن ها در نظر گرفته که چنین چیزی را قرار داده.
فوایدی که هنوز شناخته نشده و برخی از آنها مانند کاهش احتمال عفونت ادراری و بیماریهای جنسی شناخته شده و البته با پیشرفت های آینده مطمئنا به این راز هم پی برده خواهد شد.
در این مطلب سعی کردیم به این پرسش پاسخ دهیم که چه کشورهایی ختنه نمی کنند. همانطور که آمار ارائه شده را مشاهده کردید اکثر کشورهای دنیا ختنه را برای مردان انجام می دهند زیرا به فواید آن پی برده اند.

3.5/5 - (41 امتیاز)

قابل توجه مراجعین محترم

در صورت بروز هرگونه مشکل در ارتباط با تلفن‌های کلینیک ختنه نوزادان تهران می‌توانید در تلگرام و یا دایرکت اینستاگرام پیام خود را ارسال نمایید. برای ارسال پیام روی پیام رسان مورد نظر کلیک نمایید.

اینستاگرام کلینیک ختنه نوزادان تهران
advanced divider

پربازدیدترین نوشته‌ها

advanced divider
advanced divider

در شبکه های اجتماعی ما را دنبال کنید

اشتراک اين مطلب در شبكه های اجتماعی

اشتراک گذاری در facebook
اشتراک گذاری در twitter
اشتراک گذاری در linkedin
اشتراک گذاری در whatsapp
اشتراک گذاری در telegram