تاثیر ختنه روی باروری مردان :
سوالی که ممکن است در رابطه با ختنه کردن پیش بیاید، این است که آیا ختنه باعث کاهش میزان باروری مردان ختنه نشده می شود؟ یا اینکه با ختنه کردن شرایط فرق می کند؟
با تحقیقی که روی ختنه و میزان تولید و کیفیت اسپرم در مردان شده است، نشان داده است که ختنه همچنان بی تاثیر هم نیست. محققان به این نتیجه رسیده اند که ختنه می تواند به ناباروری مردان کمک کند، خصوصا آن هایی که از دو بیماری خاصی رنج می برند. اول بیماری فیموز، که در آن مردان توانایی جمع کردن پوست ختنه گاهشان را ندارند. پوست ختنه گاه در این حالت به دور سر آلت تناسلی بسیار سفت و محکم می باشد و در نتیجه باعث ناباروری می شود. اغلب، فیموز در بیمارانی که دیابت دارند دیده می شود. مواردی که تشخیص دیابت داده می شوند، بیشتر از قبل دچار این عارضه هستند، و خیلی هم در بین مردان دیده می شود و شایع شده است.
با ختنه ای که روی بیمارانی که فیموز دارند صورت می گیرد، پوست ختنه گاه برداشته می شود و اصلی ترین دلیل ناباروری درمان می شود. دومین بیماری که احتمال می رود ناباروری در مردان را بالا ببرد، در بیمارانیست که بالانیت دارند. این بیماری منظور التهاب غدد آلت تناسلی می باشد. مردانی که از بالانیت رنج می برند، آلت تناسلی شان احساس خارش دارد، قرمز می شود و ملتهب می شود. اگر سر آلت تناسلی همیشه با پوست ختنه گاه پوشیده شود، درمان این بیماری ها خیلی سخت می شود. در نتیجه با ختنه که پوست سر آلت تناسلی برداشته می شود، این علائم هم از بین می روند. هم فیموز و هم بالانیت، اصلی ترین دلایل ناباروری مردان شناخته شده اند که تنها راه درمانشان هم ختنه کردن است.
نکته دیگری که در این باره مطرح می باشد، مردانی که ختنه شده اند، به طور قابل توجهی میزان دمای آلت تناسلی شان از آن هایی که ختنه نشده اند، بالاتر می باشد. مردانی که ختنه نشده اند، آلت تناسلی شان نسبت به مردان ختنه شده دمای پایین تری دارد. هر کدام از این مردان که بخواهند انزال داشته باشند، دمای آلت تناسلی شان به میزان یکسانی بالا می رود. برداشتن پوست ختنه گاه باعث می شود دمای آلت تناسلی کنترل شود. با دمایی که کنترل می شود، از آسیب رسیدن به اسپرم جلوگیری می شود.